Facebook

Beoordelingen van Mamma Mia Enschede

Recente recensies van Mamma Mia Enschede

5 sterren na 633 reviews

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker gegeten

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza’a en pasta voor een zeer redelijke prijs. En ondanks de tijd die de bezorging nodig heeft waren ze super heet, dat vind ik persoonlijk het belangrijkste. Top

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spaghetti Carbonara was wat flauwtjes. Maar beter dat dan te zout. Heb zelf knoflook en wat zout toegevoegd. Knoflookboter zou volgens website met echte roomboter zijn gemaakt. Die is er overheen gevlogen want dat had, hoewel redelijk smakelijk, niks te maken met roombotersmaak en structuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling voor ons familie feestje werd netjes op tijd bezorgd en het eten was lekker warm. De kwaliteit en smaak was weer voortreffelijk. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer als 10 jaar geleden weer een bestelling gedaan. Nog altijd verrukkelijk en perfect. Ook snel bezorgd.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel redelijk vaak en ben altijd zeer tevreden over de kwaliteit (anders zou ik geen vaste klant zijn, toch?). Helaas, helaas moet ik deze keer toch aangeven minder tevreden te zijn: mijn Calzone was niet door en door warm. Jammer, want dan is een stukje 'eetplezier' weg. Toch is dit voor mij echt geen reden om niet meer te bestellen; ik ga ervan uit dat de volgende bestelling gewoon weer net zo goed is als mijn eerdere bestellingen.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles warm en lekker. Bestellen al jaren daar.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heeft heerlijk gesmaakt, dank je wel.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de knoflookboter die bij mijn bestelling zat was compleet gesmolten de pastasaus zat overal waar het niet hoorde. en de bezorger was niet echt vriendelijk/spraakzaam eerder chagerijnig

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pasta’s gehad vandaag! tortellini Carbonara En tortellini ala bebe! Beiden smaakten zoals het hoort! Warm en snel bezorgd. Dank

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De Pizza’s zouden klaar staan om 19.10uur. Ik was exact 19.08uur aanwezig. Thuis aangekomen waren de pizza’s toch koud. (Pizzeria naar huis = 5 minuten) Ik vermoed dat de pizza’s al enige tijd klaar hebben gelegen........ Jammer, gemiste kans van de Pizzeria!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, echt een van de beste van Enschede!! Op tijd bezorgd en top kwaliteit

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo wel de Panini Caldi als de pasta waren echt lekker. Een tevreden klant.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer een feestje en leuke enthousiaste bezorger👍👍👍

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BEIDE UITSTEKEND.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍👍👍👍👍

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zeker de moeite waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, goed gevuld. Lekkere pasta, goed op smaak en goed gevuld. Bezorging was precies op tijd en vriendelijk.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een goede kwaliteit!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees van de Griek was met erg veel vet eraan moest de held weggooien erg jammer

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Keurig op tijd, lekker en warm.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Bebe was deze keer van uitzonderlijk goede kwaliteit

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging daardoor pizza's nog heet heerlijk

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke calzone en pizza gehad. Snelle service.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, bezorging is top!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging heeft heerlijk gesmaakt

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! Het eten komt goed en warm over 👍🏻! Ook op de tijd bezorgd ! Een echte aanrader. Mamma Mia is " TOP " !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd, prima gerechten en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Top eten!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima!!!!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd, en op tijd. Prima, dus!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker, snel bezorgt, tevreden

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en super dat het geleverd is op het adres die ik bij notities aangaf Dankjewel!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt heerlijk

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza en exact op tijd!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, as always

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook vandaag snel geleverd en prima kwaliteit

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we altijd van jullie gewend zijn 👌

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had gisteren een bestelling geplaatst maar er kwam niets even gebeld met jullie maar gesloten fooi lag al netjes op een schoteltje maar helaas ook had ik al afgerekend maar ik neem aan dat dit keurig opgelost gaat worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza ,s goed warm

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, op tijd geleverd en lekkere pizza's.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord Heerlijk! Net als altijd.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon supergoed zoals altijd

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zeer smaakvol en van goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet meer warm

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten. pizza goed belegd en heerlijke spaghetti. erg netjes dat we gebeld werden dat het ietsjes later werd ivm drukte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede porties, goede smaak, goed gevuld. Prima kwaliteit. Vriendelijke bezorger, denkt mee wat betreft voorkomen contact.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet helemaal vers meer maar nog prima te eten

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta's en pizza's

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saus was nogal waterig

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke knapperige pizza met dunne bodem! En zelfs nog heet! Top👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk, waren ook nog goed warm. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ietjes te zwart op de bodem, maar verder zoals altijd: lekker, warm, keurig op tijd en een vriendelijke bezorger.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mamma mia is zoals altijd gewoon goed

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en heerlijke lasagne, altijd goed!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1.5 uur eindelijk een koude pizza, lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De cola zero was over datum, niet netjes! bij de pizza had ik verwacht dat er verse ananas op zou zitten dit was helaas niet het geval, maar smaakte wel oké

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima en nog goed warm

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet warm meer. Jammer, maar pas de eerste keer in een flinke lange rij door de jaren heen.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soepel bestel proces en werd snel bezorgt. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

buonissimo come sempre

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging pas prima en snel. Pizza’s waren erg zout, ik hou van zout maar dit was wel erg zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en overheerlijk lekker.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en prima op tijd. Leuke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al drie keer een verkeerde pizza ontvangen, dit was voorlopig de laatste bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en snel!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde vrij lang voordat de pizza's bezorgd waren, maar het was het wachten waard, want ze waren erg lekker!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd Top!!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten. zeer smaakvolle pizza's en pasta prima op tijd

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere en goedgevulde pizza's

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet wat we gewend waren de saus vd pizzas smaakte flauw en net of er iets mistte,ook waren sommige randen wat zwart helaas. Heel jammer want normaal zijn het top pizzas

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit prijs

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd!

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vind het heel jammer dat een kwart van de pannini broodjes verbrand waren, daar door ook keihard. Heb ze weg moeten gooien. Ik hoop dat dit eenmalig is!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

'panini caldi' brood & pizzabodem gemaakt van deeg zonder zout > helaas een flauwe hap, dit was eerder veel beter!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza en lasagna.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben al ettelijke jaren klant bij jullie . Kwaliteit en Bezorging altijd goed. Ben zeer tevreden. Succes ,Jan

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de grote afstand, was het eten heel goed op temperatuur én heel smakelijk. Veder is de webomgeving écht fantastisch! Goed werk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker en super warm!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd alleen ontbraken de mosselen dit keer. Was jammer maar verder was de pizza voldoende gevuld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat je niet alleen een pizza kunt bestellen. Door het ingestelde minimumbedrag moest ik meer besteden dan ik wilde. Ik doe dit dus niet weer.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Klaar op afgesproken tijd. Snel en makkelijk online besteld en betaald en alle 4 de pizza's waren heerlijk en ook royaal belegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede en lekkere pizza’s maar voor het eerst een pizza shoarma gehaald. Vlees vd shoarma smaakte teveel naar kaneel. Volgende keer maar een andere pizza...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buonissimo!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de gevraagde tijd, ook op zondagavond. En lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en keurig op de gevraagde tijd. Vriendelijke bezorger.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Na lange tijd weer eens een keer wat besteld en wederom geen klachten. Prima smaakvolle pizza funghi en een piatto misto.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker, mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Den vis pizza is altijd fantastisch, maar elke keer als ik de mosselen eet, proef ik zand of harde schil. Dit keer ben ik vergeten ze eraf te halen dit verpest de pizza echt, terwijl de rest top is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren zeer tevreden over de pizza's van Mamma Mia. Nog steeds! Nu voor het eerst online besteld. Vervelend en ongebruikelijk dat er een toeslag wordt berekend voor betaling via iDeal of creditcard; zie https://www.consumentenbond.nl/online-kopen/betaaltoeslagen-bij-online-aankopen#no1.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Awishaan heeft me bedreigd met een pijl en boog, hierdoor werd ik gedwongen fooi te geven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. En wachttijd was niet lang. Top dus.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Funghi al burroaglio was nogal smakeloos.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima, zoals altijd.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er snel. Lekker heet. En heerlijk

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, bezorging was prima op tijd.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pasta’s goede volle porties en eigen gemaakte saus ipv uit een potje.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was helaas iets minder smaakvol dan anders. De bezorging was ondanks de drukte van het moment prima.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed zoals altijd! Alleen mistte bij de gyros schotel pita broodjes maar dit had ik er graag bijgehad. (Weet niet of dit erbij hoort?)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heb heerlijk gegeten, dank je wel kok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HÉÉRLIJK!!!!!!!!!!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Op tijd! Aanrader

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en nog lekker warm

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima. Lekker, warm en op tijd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Supersnel gebracht. Alsof de pizza net uit de oven kwam. Lekker warm gebracht. De jongen die hem bracht was ook heel vriendelijk.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Snel bezorgd.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd heerlijk!! Vind het alleen jammer dat jullie niet meer bezorgen in glanerbrug 😔

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige minpunt was dat de pizza Calzona, besteld met tonijn, geleverd werd zonder tonijn. Jammer.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd! Alleen heb ik geen paling op de pizza Mediterraneo gezien 😉

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier al jaren. Super snel dus ook een heerlijke hete pizza

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's .alleen ei op de pizza carbonara speciaal mocht wel iets minder rauw zijn

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beetje flauw, proefde weinig kaas.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Pasta!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we halen al jaren pizza's bij mama mia… nergens zo lekker als daar....super!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere pizza! Was al binnen 20 minuten bezorgd.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en lekker warm op tafel. Zeer tevreden!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische site; eten top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer top !

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb gisteren Calzone di mama besteld en bij deze Calzone stond niet bij dat deze dubbelgeklapt was, dus was een beetje verbaast hierover . Er staat nog een Calzone op de kaart en daar staat het specifiek bij

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, veel keuze en snelle bezorging!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk! Bezorger was ook vriendelijk en bestelling snel bezorgd!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker en warm!

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben overheerlijk gegeten! Zeeft goede kwaliteit, altijd constant, goede service en het eten wordt altijd warm en optijd bezorgd ! Wij zijn allemaal zeer “ 😊 Happy met onze pizzeria Mammamia” Top.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vindt het wel lekker

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, zoals altijd eigenlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben prima gegeten. De 2x calzone die zijn besteld daarbij had ik gevraagd om ze wat krokant af te bakken. Dit was niet het geval. Dit was de vorige keer ook het geval. Daar mag wel beter opgelet worden. Voor de rest prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden 4 gerechten besteld, 2 gerechten mochten bepaalde ingrediënten niet bevatten ivm allergieën. Bij 1 gerecht zagen we meteen al dat het niet klopte. Bij de dichtgeslagen pizza zagen we pas later dat het ingrediënt er gewoon in zat. Terwijl op de bon precies stond dat dit er niet in zat. Gebeld en 45 minuten later de juiste pizza geleverd maar zonder 1 enkel excuus de bezorger leek zelfs al te wachten op fooi Die we ervoor al hadden gegeven. En dan ben je vaste klant, denk dat we maar op zoek gaan na een andere Italiaan.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaalgesproken ben ik altijd tevreden over Mamma Mia, maar de lasagna die ik gisteren bestelde was niet heel bijzonder. Dreef in de tomatensaus en had niet heel erg veel smaak. Jammer, volgende keer hopelijk weer beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza's van Enschede

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service is zeer goed! Je kunt zelf bepalen hoe laat je het eten gebracht wilt hebben. Tevens een melding de bezorger is nu onderweg.Extra wensen nooit geen probleem. Eten komt warm en goed over en het smaakt altijd heeeeeeerlijk. “ Top “ Mammamia. Bedankt 😊

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super. Wat opviel was de verse peterselie? op het vlees en de fijn gesneden rode ui....nét dat stukje extra aandacht! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de pizza carbonara een beetje aangebrand van onderen en randjes echt zwart smaakte ook echt niet hoe we het gewend waren echt aangebakte smaak :( Bestel al jaren maat dit nog nooit meegemaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was top, maar de pizza's waren veelste zout ik kon ze niet eens eten

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super!!!

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was geweldig lekker en ruim voldoende. Was verbaasd dat bezorger niet kon wisselen van €50 terwijl ik dat vooraf had aangegeven en hij dit ook wist. Hij heeft het weliswaar prima opgelost door even te gaan wisselen aan de overkant bij de pomp, maar toch raar om iemand met je €50 weg te zien wandelen.....

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had twee pizza's besteld om 20.15. Toevallg dat mijn zoon even naar huis moest om iets op te halen . Want om 18.53 waren de pizza's bezordt. Ik kwam zelf pas om 8 uur thuis en had koude pizza's. Niet erg lekker een uur eerder de pizza's krijgen.😠

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden! Mailtje met verwacht bezorgtijd (ca 40-50min) en het werd precies op die tijd geleverd!

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's voor de tweede keer achter elkaar lauw en knoflook saus vergeter

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pita gyros is echt een aanwinst en ga ik veel vaker bestellen. Bij de lasagne was er helaas een boel saus uit de bak gelopen en daardoor helaas niet zo smakelijk als ik had gehoopt. Volgende keer denk ik toch weer pizza aangezien ik die echt super vindt. Vooral het deeg van de pizza is echt top!

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de gevraagde tijd, warm, lekker. Dus helemaal prima.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet ontvangen, wel betaald 0681365577

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten top. Ik vind Mamma Mia de beste pizzeria in Enschede.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza prima, gyrosschotel niet ok. Grote harde en taaie stukken vlees. Leken wel opgewarmde reststukken. Eén van de twee porties bijna geheel weg kunnen gooien. Niet gewend van Mamma Mia.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en super lekker!

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lasagne en gloeiend heet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, super snel bezorgd.

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Keurig op het gevraagde tijdstip.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: TOP👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer dat mijn knoflooksaus vergeten was te bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd heel snel geleverd. En half uur voor de aangekondigde tijd. Gelukkig waren we er klaar voor. 😀

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit x erg slecht. Ik had de pizza Adriatico. Er zaten 5 mosseltjes op, iets meer garnalen. I En een hele berg kaas,op één plek. En ik had extra ui besteld, dat zat er dus ook niet op. Ik ben dit niet gewend van Mama Mia!! Is er een nieuwe pizzabakker?? Als het de volgende keer weer zo is,zijn ze een klant kwijt!!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was deze keer de pizza en de lasagne aan de koude kant, erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu al voor de 2e keer gehad dat ik spaghetti krijg i.p.v macaroni zoals ik aangegeven had . Eten is verder top . Altijd heerlijk !

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, gewoon goed

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben lekker gegeten een broodje gyros dit maal. Goed van kwaliteit, En altijd tip top warm op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima!

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ! Snel bezorgt en het eten was goed kwa temperatuur ! Valt niks te verbeteren te Vreden klant !👍🏻

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede en lekkere pizza’s en bezorging precies op tijd zoals aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind de pizza's altijd lekker hier! En bezorging is ook prima in orde!

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd rijk belegd goed warm en super van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza met extra ham besteld, maar helaas niet gekregen. Je checkt toch een bestelling?

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk, maar mag wat mij betreft iets meer (più piccante).

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd door vriendelijke meid! Top!

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buonissimo!

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goeie pizza’s

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza. Ga zo door!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta carbonara en marinara was heel lekker en goed gevuld. En het was goed heet. Alleen het brood was te zout. En de jongeman die het bezorgde vriendelijk en wenste ons nog een fijne avond. Prima zo.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben , zoals altijd heerlijk gegeten! Eten komt altijd goed en warm over. En de bezorgers zijn altijd zeer vriendelijk! Badankt mamma mia Team 🌴🌹🌴

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed en lekker. Pizza goed heet (maar de buiten temparatuur was wel 24 graden. Ik ben dik tevreden.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

PRIMA en op tijd

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd even lekker. Eten komt op en top warm over zodat wij lekker kunnen eten! De bezorgers zijn altijd even vriendelijk. Daarom wil ik het hele Mammamia Team bedanken, voor het " TOP " eten en de vriendelijke " service" . :::::::::::: 👍🏻 BEDANKT 👍🏻::::::::: Loes 🙋🏼‍♀️

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Gambarotta!

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, heerlijke pizzas en een vriendelijke bezorger! Ben niet anders gewend! Top

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd hebben wij weer heerlijk gegeten! Eten altijd goed van kwaliteit en constant. Komt altijd op tijd en warm over! " SUPER" !!!!!!!!! " TOP " !!!!!!!!! Bedankt 🙋🏼‍♀️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza. Goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry, het eten was smaakloos, veel vet aan het vlees. Ik denk dat ik niet meer een bestelling plaats.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren super lekker deze keer en goed warm.

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

😊 Het was simpel weg heerlijk! Fijne bezorging 🚗, eten komt altijd optijd en warm over! Bedankt mam mamia.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker!

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft zo als altijd totaal lekker gesmaakt. Komt perfect over en weer een zeer lieve bezorger. Mammamia " TOP"! Tot gauw 👍🏻😊👍🏻😊👍🏻😊 💝

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Mama Mia Voor mij hoef je geen enquête meer te houden Hier in huis vinden we de pizza's altijd prima en als dat niet meer zo zou zijn dan mis je daarna een klant. Dus kwaliteit zo laten en de bezorging idem dito.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zo als altijd heel lekker, zeer tevreden

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja hoe kan het anders, dit is mijn adres voor lekker eten! En echt die Napolitaanse salade is ook helemaal opnen top: heerlijk. Het eten komt precies op tijd aan, en kunnen gelijk aanvallen, want het wirdt bezorgd op een zeer goede warme tempratuur met een 🚗 auto! TOP 👍🏻 Mamma Mia en bedankt, tot gauw🙋🏼‍♀️.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de aangegeven tijd bezorgd. Eten was lekker en netjes verpakt!

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima. 1 groot nadeel: er zijn veel pizza/gerechten die goedkoper zijn dan de minimale bezorgkosten. Die kunnen alleenstaanden dus niet bestellen (zonder er iets extra's bij te bestellen).

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd even lekker. Zeer goed van kwaliteit 👍🏻.Het eten is wordt altijd op tijd bezorgd 🚗 in een speciale warmhoud box 📦 Zodat we gelijk kunnen genieten! " Mamma Mia is echt voor ons nummer 1" :::::;;;;;;;;; TOP !!!!!!!!!! ::::::::: 😊

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk, zeer tevreden

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima niets om te veranderen!

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect ?en snel bezorgd

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima. Lekker, goed warm, eerder dan verwachte bezorgtijd.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd hebben wij weer heerlijk gegeten. ???????? " TOP" ???????? Bedankt Mamma Mia! Groetjes Loes ??‍♀️

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben weer heerlijk gegeten ! ?????? " TOP " ??????! Ook extra wensen worden altijd vervuld ? En een extra ⭐️ het eten komt altijd optijd en warm over! Fijne bezorgers ??! Bedankt mamma mia team ? ? ? Groetjes Loes .

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd, zoals aangegeven in de email. Mijn gehemelte is nog verbrand, wat wil zeggen dat de bestelling goed op temperatuur was, TOP ?

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was bijna koud dat was jammerb

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm en keurig op de gevraagde tijd.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse pizza's en snel en warm bezorgd. Helemaal top! Gr Sander

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft zoals altijd ons heerlijk gesmaakt ? " TOP" en warm geleverd ?! Bedankt mammamia Team ? ? ?

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd....Perfect. Was weer super lekker.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak prima Bodem als schoenzool zo taai.metgeen mes doorgekomen. Bezorgen lauw tot koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was geheel doordrenkt en bijna koud. Tevens was de deeg niet goed doorgebakken.. Erg jammer, niet gewend dit

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm & op de gevraagde tijd.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

?? Wij hebben zoals altijd heerlijk gegeten! Eten is altijd constant ??. Komt warm over, en wij worden op de hoogte gehouden waneer het eten aankomt!! En dat is op en top ! Gewoon heeeeeeeerlijk ???! Mamma Mia en team bedankt!!!! Groetjes Loes ??‍♀️

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarma pizza’s waren goed alleen was bij de carbonara waar ik ei had bijbesteld het ei niet gaar :(

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd hebben wij weer heerlijk gegeten ! Een zeer goede service, eten komt perfect en warm over! En de bezorging is TOP, en altijd zeer vriendelijk! Bedankt Mamma Mia Team! ??????????????????? !!!!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s van Enschede

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima qua kwaliteit en bezorging, vaste klanten. Helaas deze keer wel de bestelling verkeerd - volgende keer beter hopelijk..

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens mij is er nieuw personeel. Kwaliteit is de laatste 2 keer veel minder geworden. Ook het beleg op de pizza's is erg weinig geworden.

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel, lekker vers en vriendelijk bezorgt

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd !

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede smakelijke pizza, op tijd geleverd

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ??. En de Griekse schotel is echt een " TOPPER" !!! En zoals altijd een perfecte service ??!!! Bedankt ????????

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker :D

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.30 besteld voor bezorging om 18.30 en dan toch pas 18.50 komen...? Mwah

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer! Goede communicatie, snel en lekker. Tagliatelle met pesto was niet heel warm en iets te veel saus in verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

? De eerste bestelling in 2019 ??? En het heeft ons weer overheerlijk gesmaakt ?! Top service ?? en het eten komt altijd op tijd over ⏰, Lieve bezorgers.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijke Calzone gehad

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas pizza’s lauw warm moeten maken in magnetron en ei was nog snot!!! Jammer normaal altijd supergoed

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ?

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heeft ons het eten uitstekend gesmaakt ?! En de Griekse schotel is echt een topper ??! Lekker met gebakken aardappeltjes erbij❗️ ::::::: " TOP " ‼️‼️‼️‼️

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heeft het ons heerlijk gesmaakt! De Griekse schotel is ook echt topper ??! Het eten was punctueel op tijd ! Een woord zeer lekker! Bedankt Team, tot de volgende keer. Fijne Kerstdagen wens ik jullie toe ?????????????? Groetjes Loes ??‍♀️

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken hebben we geen klachten. Deze keer waren de pizza's te koud. Tevens waren de bodems niet krokant. Smaak was prima.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke pasta! Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestel een paar keer per maand bij jullie omdat jullie een van de beste pizzas in Enschede bakken. Maar vind dat jullie de laatste tijd echt steken laten vallen. Ik moest vandaag 2 uur wachten op mijn eten dat is echt te lang! Helaas is dit niet de eerste keer dat het zo lang duurde en ik erachter aan moest bellen. Wees dit voor als het langer duurt en bel de klant, staat een stuk professioneler. Step it up guys!!!

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling nooit gekregen

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd en heerlijk eten. Echt een prima Itaiaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons het bekende recept, erg lekker! Helaas was de pizza niet meer zo warm toen we hem kregen en het deeg niet zo knapperig als we gewend zijn. Volgende keer weer beter hoop ik.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta Gambarotta!

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heb nu 2 x on-line besteld bij Mamma Mia en ben eigenlijk zeer tevreden. Het is zonder meer erg lekker, goed verzorgd en de portie is buitendien meer dan genoeg: tevreden en "buikje vol"dus! Ik kan "Mamma Mia" zonder meer aanraden!

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pizza, goed heet en de rand lichtbruin gebakken en niet verbrand, top.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm lekker vol belegd Toppers?

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk! Alleen niet zo handig dat als je aangeeft het eten graag rond 18.30 bezorgd te krijgen, de bezorger er rond 17.45 al is. Gelukkig waren we net weer thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, Lekker, Warm.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben niet tevreden over de levertijd ik heb 1uur en 40 minuten moeten wachten op mijn bestelling. Er werd aangegeven dat het een uur zou duren. Wat nog acceptabel was. Maar na 75 minuten was het er nog niet. na 1,5 uur dat ik ben gaan bellen bleek dat de bestelling nog bij mamma mis was en er werd mij gezegd dat dr bestelling toen pas weg ging. Misschien handig voor de volgende x om jullie klanten hiervan op de hoogte te stellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maccheroni alla Bebe. Een aanrader.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer tevreden

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Griekse gerecht uitgeprobeerd , is nieuw! Bijzonder lekker, en het eten is lekker warm overgekomen op de tijd die ik had aangegeven ??! Klasse Mamma Mia ! Een aanrader voor iedereen ?! ( Wat een TOP ?? side ) !!! Zo doorgaan ❤️

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het Ging even mis bij de pizza carbonara er zat geen spek op maar gebeld en kwamen gelijk de pizza omruilen echt top!

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dag Mamma Mia, Wij hadden 2 pizza's besteld,döner en quartro fromage ,ze waren niet zo knappirig als we gewent zijn. We hadden extra ham en champignons besteld en dat kon je amper terug vinden,döner mag ook best iets meer zijn en de saus was veelste weinig Groten Marion

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's worden elke keer minder van smaak en kwaliteit, jammer ik was altijd dik tevreden.

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader. Goed eten en precies op de verwachte bezorgings tijd bezorgd.

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere gyros schotel, aanrader!

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta was oké. Mij is gevraagd het broodje kip souvlaki te beoordelen: kip goedgegaard en was mals. Mssn kan hoeveelheid wat meer? Bij zowel de kip als de saus... Een voor mij flinke minpunt was: vlees en tzaziki was veel te zoutig! Niet gezond en ook niet lekker daardoor. Veel minder zout in vlees en in de saus het zout vervangen door knoflook. De smaak zal verbeteren. Over de versheid valt niet te twisten. Die zie je en proef je. Echt minder zout gebruiken. Dat is alles. Met vriendelijke groet.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker zoals altijd, helaas was de salami als extra ingredient vergeten

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect??

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker, warm. Helemaal prima.

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de gewenste tijd, warm, lekker.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Canneloni was niet lekker. Geen kruiden, alleen maar homp gehakt. Brood was net niet gaar. Pizza was ok. Tonijn had wel iets rianter gemogen voor een pizza Tonny.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk en bezorging mooi op tijd!

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 'Geen uien' gevraagd, maar die zaten er wel op.

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, goed warm , heerlijke pizza!

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke pasta. Vriendelijke bezorger!

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rand mag wat minder breed, maar erg lekkere pizza.

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tortellini bebe was heerlijk! Genoeg saus en ingrediënten. De bezorging was snel

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Ruime hoeveelheid En snelle bezorging

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat deze keer veel minder groente op dan ik gewend was van de Pizza Vegetariana die ik altijd bestel. De hoeveelheid lekkere groente is de reden dat ik deze pizza altijd bij Mama Mia bestel, en niet ergens anders. Ik hoop dus dat dit een incident was.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super warm en goed belegd! Zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service! Pizza's waren erg lekker!

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede snelle service

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen al jaren bij Mamma Mia, maar vinden met name de smaak de laatste tijd steeds minder worden. Het lijkt erop dat er steeds meer flauwe, tamelijk nietszeggende ingredienten en kruiden worden gebruikt. Op die manier verdwijnt het Italiaanse uit het eten en wordt de toegevoegde waarde van een Italiaans restaurant steeds minder.... Dat is jammer!

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooie combi besteld van canneloni, lasagne en raviolo. Piato misto Lekker stukje brood erbij om in de saus te dippen, gewoon heet qua warmte dankzij alu folie. Aanrader

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de pizza was zeer goed! En snelle levering!!

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top! Ook vandaag weer OK.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De extra's zaten er niet bij. Natuurlijk wacht je op elkaar met eten......... koude hap dus Heel jammer voor 20 euro :(((

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een super lekkere pizza gegeten van Mamma Mia. Ik heb het idee dat jullie de kwaliteit aan hebben geschroefd laatste tijd. Het pizzadeeg is een stuk luchtiger en heeft een lekkere taaiheid die ik mis bij andere pizzeria's. Wat mij betreft een kwalitatieve verbetering. Ook leuk dat jullie aan het experimenteren zijn met wat minder gebruikelijke pizza's. Pizza met venkelworst is echt een aanrader en smaakt heerlijk. Eigenlijk zijn er maar drie goede pizzeria's in Enschede dat zijn jullie Pzza Pinna en Pulcinella. Ik merk dat ik de laatste tijd steeds vaker bij jullie terugkom. Ik eet inmiddels al 20 jaar juli pizza's en wordt bij jullie zelden en teleurgesteld.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens afspraak bezorgd. De lasagne smaakte heerlijk. De knoflooksaus is wel duur voor zo n klein bakje.

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker + snel + warm = prima.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed belegd

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zelfde kwaliteit als bij 'Bella Napoli' 40 jaar geleden. Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken altijd heel erg goede pizza’s. Deze keer waardeloos; niet echt warm, deeg was te dik en smakeloos, salami knetterhard en niet pittig (pizza salami picante).

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten!

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk prima, echter, ik had voor 1 euro ansjovis erbij gedaan, en dat waren letterlijk 4 kleine stukjes van een centimeter. Dat had wel wat meer gemogen. Verder - prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er erg snel en was lekker! Helaas zaten er dit keer een aantal harde stukjes in mijn pasta? Leken stukjes van de zaadlijst van de paprika, ook kreeg ik de verkeerde pastasoort namelijk penne ipv tagliatelle. Verder altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snel bezorgt en lekkere pizza

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, precies op tijd, warm.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer super Goed warm,perfect belegd en zeer lekker!

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was geweldig, de pasta's mochten iets meer afsmaken en iets meer saus... Beetje droog.

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken nooit geen klachten maar deze keer kwam de pizza koud aan weet natuurlijk niet wat er onder weg is gebeurd

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

?

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker. Zoals altijd.

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lasagne was weer heerlijk. Snel en goed warm bezorgd

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging!

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

?

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vond het weinig en bijna geen saus Dat wat er was, was lekker. De pannini broodjes werden gauw te hard.

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekkere pizza

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza calzone

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de extreme kou een heerlijke en verse (niet slap of droog geworden) goed warme pizza en pasta afgeleverd. Prima!!!

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de erge kou Mn eten snel en goed warm bezorgd. Super ? Het was ook weer heel lekker

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was erg vriendelijk en bestelling op tijd. Minpuntje: De spaanse pepers waren vergeten op mijn pizza fiamma

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was klein, de vis op de pizza rook niet fris en de pizza was erg vettig. Ben beter gewend.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede portie pasta, lekker brood.

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en ruim op tijd bezorgd

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed op maak en uitstekend gevulde pizza's.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top?

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb niet alles ontvangen van wat ik besteld had.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren goed heet en snel bezorgd, alleen had ik extra ui besteld en betaald. Maar zat er niet op, jammer!!

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza’s en bezorging was precies op de afgesproken tijd. Top!

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakt altijd zeer goed. Maar dit keer helaas lauw eten.

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima. Lekker gegeten. Betaald via IDEAL. Alles was goed en snel geregeld.

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewend lekker en stipt op tijd

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Extra ui besteld en betaald. Dit zat achteraf niet op de pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Funghi was gisteren wat minder dan normaal maar verder wel goed. Hoe kan ik online aangeven dat ik mijn pizza gesneden wil hebben?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer de perfecte pizza, ruim binnen de aangegeven tijd bezorgd door een enthousiaste bexorger! Voor mij geen ander dan mammamia.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had pasta en extra brood met knoflooksaus besteld. een grote zak met brood wat totaal niet gaar was... jammer

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, ben zeer tevreden.

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk eten en supersnelle bezorging.

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger, pizza was weer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lasagne. Ze waren m’n 2 blikjes cola vergeten. Gebeld en binnen 2 minuten alsnog bezorgd. Heel netjes.

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

De bestelde pizza's waren goed, maar niet 'super' (extra spaanse peper besteld, maar ik hou echt van pittig). Dit was onze eerste bestelling bij Mamma Mia, dus misschien moeten we elkaar beter leren kennen. Bij "Le due Isole" (wijk Boswinkel) weten ze precies wat ik / wij bedoel(en). Verder was het apart dat er iDeal transactiekosten werden berekend (bestelling op naam van bedrijf), maar dat we de bestelling zelf op gingen halen. Geen lasten dus voor bezorgen (zelf opgehaald), maar wel iDeal transactiekosten. Mwoah... Ik denk dat extra korting voor zelf afhalen wel op zijn plaat is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker en goede kwaliteit! En snel bezorgd toppers

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza's

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling vlot geleverd, kwaliteit van bestelling was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's en pasta's waren goed, lekker en warm. De bestelling was een kwartiertje te laat, maar daar konden we mee leven, we zitten in het centrum was (druk) en het was een grote bestelling.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza's. Door drukte duurde het een kwartier langer, we hielden het bijna niet meer uit en toen ging de bel: pizza!

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang niet hier besteld, maar het was heerlijk zoals gewend van Mamma Mia. En altijd voordelig. Bezorging was vlot en eten was warm bij aankomst. Bezorger was vriendelijk en beleefd. Top!

, 04-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was helemaal slap/wit en deeg bijna niet gebakken Enorme hoeveelheid kaas Smaak was verder ok alleen haast niet te eten door 't zachte/slappe deeg.

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaaaaaaren super :-)

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Alleen de verhouding tussen brood en knoflooksaus is wat krom. Behoorlijk veel brood en 1klein bakje saus. Het eten werd ruim een kwartier later gebracht dan aangegeven.

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

?

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat we een uur hadden gewacht op ons eten, aangezien we zelf niet wouden koken (dit duurde langer volgens ons) kregen we onze italiaanse klassieke hap (pizza’s )koud aangeleverd. Ik had me verheugt op mijn pizza met shoarma erop, helaas vond ik dit er naast, ook mijn beste vriendin had zin in haar spaanse ham deze was de dans ook ontsprongen en niet eens aanwezig! Nu was de pizza alleen met kaas, waar ik me toch wel erg over verbaas, hopelijk is onze bestelling de volgende keer beter, want wij beide zijn een goede eter ?

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekkere pizza. Nooit eerder via internet besteld. Maar dat ging heel goed, want ze kwamen precies op het tijdstip wat aangegeven stond op de mail. ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Qua smaak goed maar niet heel erg warm meer bij aankomst.

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was vrij snel voor een zondag. En zoals altijd weer lekkere pizza's. Jammer dat we gaan verhuizen, hoop in de nieuwe woonplaats net zo'n goede pizzeria te vinden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best zoals altijd ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan de tijd opgegeven..kwaliteit zeer goed!!

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lasagne was heerlijk. Vond alleen teveel brood voor een klein bakje kruiden boter

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was prima. Maar de Tiramisu was een walgelijk bevroren ding, vol met schilvers. Ik heb het door het toilet gespoeld.

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker lekker en nog eens lekker

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd... Heerlijk! Wat heb ik gehad? Een Calzone, superieur! En natuurlijk een toetje na, Tiramisu jummy ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Slecht als je op zondag om 1605 2x een pizzabesteld dan te horen krijgt niet voor 17.00 uur en dan om half zes er pas wordt geleverd!!!! Pizza was trouwens erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta was heerlijk. De pizza zag er goed uit alleen de shoarma had een raar smaakje alsof het licht bedorven was. Deze dan ook niet opgegeten. Erg jammer en zeker niet gewent van Mamma Mia

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Snel! En heel Lekker!

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik tevreden, echt goed gevulde pizza.

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was bijna koud.

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tagliatelle was wat hard en flauw weinig spekkies er in pannini broodjes voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud en een uur op moeten wachten! Lasagne was alsof met uit de vriezer kwam dus totaal niet vers gemaakt Jammer!

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker huisgemaakte lasagne en canneloni, proef je gelijk. lekker warm thuis bezorgd en onder de €10,- bezorging binnen 45 min..

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta Aglio y Olio mag wel iets ‘pittiger’.... Anders gewoon weer 5 sterren. De Bebe is gewoon TOP!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten. Het eten is nog lekker warm als ze bezorgen. Het personeel en de bezorgers zijn altijd zo vriendelijk. Super

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig, bestelling is altijd precies op tijd. Eten is super, vers heerlijk! Spagetti Marinara is een echte aanrader.

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd. Lekker gegeten.

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Het was een keer wat minder

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren veel en veel te zout. Ook voor mensen die gewend zijn aan erg zout eten. Jammer want over service en het bestellen zijn we erg tevreden. Tip:gebruik meer (verse) kruiden en veel minder zout, is ook nog veel gezonder. Wij zullen dus geen pizza’s meer bij jullie bestellen.

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s! Goeie bodem, goed Belgs, goed op temperatuur.

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, smaakvolle pasta's weer! Makkelijk via de app besteld en 20 minuten later aan tafel.

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden, lekker, goed warm, snelle bezorging.

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te vroeg bezorgd, wel correcte oplossing geboden

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pasta... Snelle bezorging. Dus ik zou zeggen een keer geen zin om te komen bestel iets bij Mamma Mia

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was (te) koud.

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb van Paul en Hermen doorgekregen dat er heel veel ansjovis op zat en dat de pizza daardoor eigenlijk te zout was geworden. Graag de volgende keer iets minder ansjovis.

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier haal je de beste verse belegde Pizza Van Enschede bij Mamma Mia als ik het een Cijfer mag geven dan geef ik het een 9.5 voor de pizza en een 9 voor de bezorger altijd vriendelijk en op tijd bij de klant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren heel snel.binnen 25 was de bestelling al bezorgd. super.

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijke pasta's! Vers brood erbij, ruime hoeveelheden, love it!!

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter kan niet lekkerder kan niet sneller bezorgd kan niet verser kan niet...alles knetter vers en een authentieke smaak.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza zoals altijd erg lekker. Alleen jammer dat de extra ham die ik aangeklikt en betaald had, er niet op zat...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top gewoon TOP....Horeca kwaliteit

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, goede prijs, prima bezorging!

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoal altijd weer prima kwaliteit pasta. Goed van temperatuur, smaak en meer dan genoeg. Volgende keer weer.

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nieuwe bestelsysteem werkt prima. Wat mij opviel was dat de paprika niet meer uit het zuur komt, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer tevreden, alleen de panini caldi had een wat harde korst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettende lekkere pizza en pasta gehad! Snelle bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Harte dank weer voor het heerlijke en en snelle bestelling! Aanrader

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschillende spaghetti-gerechten besteld; was super, erg lekker en precies op tijd bezorgd! Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was super prima op tijd en het was heerlijk

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging... goede pizza ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd, eten was nog lekker warm. Pizza was lekker, de pasta saus ook, de tagliatelle was helaaa te ver doorgekookt.

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, we zijn inmiddels vaste klanten.

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anoniem: nu inmiddels 3 keren besteld en heel lekker gegeten en snel klaar, mijn complimenten , ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wat later wegens drukte. Kan gebeuren. Pizza's warm en heerlijk!

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch zoals altijd en super snel!

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister uit eten geweest in Amsterdam in een goed beoordeeld restaurant. Vind de pizza's van Mamma Mia nog altijd veel beter. Keep it going!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel en netjes gebracht zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakte goed en de bezorger wad er binnen een half uur.

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima, zoals ook bij eerdere bestellingen.

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!maar dat is het altijd

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beiden goed! De volgende keer bestellen we weer bij jullie! Erg fijn dat er een verwachte tijd van bezorgen word aangegeven.

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minimaal 4x per maand eten we van deze heerlijke keuken...beter is er niet

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wederom heerlijk lekker snel bezorgd en een authentieke smaak top Bella Mamma Mia

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer erg goed!

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om eerlijk te zijn ik ken eigenlijk geen andere pizzeria. Mammamia is prima !

, 25-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd keurig per mail op de hoogte gehouden over de bezorgtijd. Eten was goed warm. Prima kwaliteit!

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer besteld. De vorige keren waren super. Deze keer was de pizza veel minder. Matig belegd vooral. Nog altijd prima te eten, maar een pizza met brie als hoofdingrediënt bevatte 1 stukje brie. 6/10

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza La Francia (met gekozen extra's knoflook en parmaham) was echt geweldig. In tijden niet zo goed gegeten!

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere pizza,s.Veel panini,s en een erg leuke bezorger.Echt top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super kwaliteit en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en snelle bezorging. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, heet, snelle bezorging zeer tevreden.

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een goed belegde pizza moet je zeker bij Mamma Mia zijn .dit is de beste Pizza Bakker van Enschede & Omgeving

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza kwam koud bij mij aan dus voortaan iemand sturen die de weg weet in Enschede heb anders nooit geen klachten

, 15-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima. Lekker, snel, warm.

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Belachelijk lekker thumbs up...Shoarma/pizza rol is a winner heerlijk

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm en op tijd bezorgd.

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Het eten goed warm en heerlijk. Helaas alweer t blikje drinken vergeten

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza. Was een half uur te laat door de drukte, maar dat werd telefonisch gemeld.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vaker bij mamamia besteld, helaas alweer iets vergeten, weer het blikje fris... de pizza was ook niet echt warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers,erg lekker,snel bezorgd nog nooit iets gehad wat niet lekker of goed was...Dikke 10 vanuit Lonneker

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zoooooo lekker,lekker vers en huisgemaakt...

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kom of bestel er al meer 25 jaar. Houden zo niets aan veranderen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijke pizza en goed bezorgt en op tijd

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was erg rommelig. De gorgonzola zat op deen verkeerde pizza en onze vispizza was zo nat dat de bodem ook helemaal nat was en daardoor konden we maar de helft op eten. Gelukkig was de andere pizza wel erg goed. Beide pizza's waren wel rijkelijk belegd.

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had voor 16:00 een bezorgafspraak gemaakt. Helaas om 16:10 helaas nog geen bezorger waarop ik besloot heb te bellen. De bezorger was laat van school en zou eraan komen. Niet iets waar ik een boodschap aan heb lijkt mij, al helemaal niet als de bestelling ruim 1,5 uur van te voren wordt geplaatst. Uiteindelijk is de bezorger 20 minuten te laat wat erg vervelend is gezien dit wel van mijn pauzetijden afgaat. Daarnaast had ik nadrukkelijk gevraagd de pizza te snijden. Helaas is dit niet gebeurt waardoor ik ook nog al scheurend de pizza heb moeten op eten. Daarnaast was de pizza ook lauw. Dit had waarschijnlijk te maken met de late bezorging. Ik heb hier erg vaak besteld maar voor mij geen Mamma Mia meer.

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Snel bezorgd, goed eten. Grote porties. Enige minpuntje: de beloofde (gratis) frisdrank zat er niet bij.

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk! Grote porties! Bestelling was wat later omdat de bezorger scooterpech had, maar als compensatie kregen we wat lekkers extra, top!

, 21-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, en goede pizza

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling mooi op tijd. Misschien iets te snel: er werd een incomplete pizza geleverd: niet alle ingrediënten zaten erop....De smaak, gaarheid, kleur, alles was verder helemaal goed. Jammer van die rosbief.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima. Snel en lekker.

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is uitstekend. Producten zijn vers en goed bereid. Ook wordt het eten goed warm bezorgd. Als je via de site van Mama Mia besteld wordt je ook op de hoogte gesteld wanneer het wordt bezorgd. Ook krijg je een blikje drinken gratis. Prijzen zijn goed

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genieten altijd erg van onze pasta! Erg snelle service vandaag al na 20 minuten bezorgd, echt top!

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk warm eten, en op tijd bezorgd!

, 23-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Het was weer naar wens. Heerlijk. Ik bestelde voor mij en m'n dochter lasagne zonder ham en ik kreeg het ook. M'n dochter besteld ook altijd bij jullie. Zij werd gebeld dat t niet zonder ham kon. Dat begrijp ik dan niet zo goed.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!! Zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer genoeg weer veel langer moeten wachten verwachtte bezorging 18.00 uur kwam pas om half 7 in ieder geval waren de pizza's dit keer wel heet.

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet warm, erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanaf moment van bestelling tot aan bezorging 1 uur en 3 kwartier was wel erg lang en dan waren de pizzas lauw niet gewend van mamma mia.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten Snel en netjes bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was goed maar moest meer dan anderhalf uur wachten

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, en snel bezorgd.

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel 2 x per maand. meestal lasange en warme broodjes..dit keer pizza maar pizza was lauw koud en de warme broodjes ook.Kreeg een bericht dat de bezorging zou komen.15 min later nog niemand..jammer !! normaal super lekker en goed.vandaag minder.

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen gaat gemakkelijk via de web site en het eten wordt netjes op de afgesproken tijd afgeleverd. Heb nu al meerdere malen op deze manier besteld en elke keer een goede service.

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging, heel goed. Het smaakte heerlijk. Minpuntje: de bodem is in het midden zo dun dat we bijna het karton eronder aten; van mij mag de bodem wel wat steviger.

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het leek wel of de dozen met pizza op de kop hadden gelegen.

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alleen mijn gratis sprite zat er niet bij verder was het lekker

Reactie van Mamma Mia:Sorry, heeft de bezorger vast vergeten. Even de volgende keer door geven en U krijgt hem als nog. Staat genoteerd.

, 24-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede en heerlijk warme pizza

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online eten bestellen. goede communicatie via de mail. Eten kwam wat eerder als verwacht. Klein beetje vochtige pizza. Rijkelijk bedekt en lekker van smaak!

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig en vriendelijke bezorger en eten was zalig en goed warm !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaak van spaghetti maar wel wat waterig.

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk via de site. Op tijd bezorgd.

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extra toppings bij besteld, wel betaald maar niet gekregen. Waardeloos dus.

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed weer, wat mij betreft de lekkerste pizza's van Enschede.

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Het eten is heerlijk en goed warm.

, 03-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal super goed maar had zonder kaas besteld. En helaas was de pizza met kaas. Volgende keer beter hoop ik.

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten altijd op tijd. Eerlijk gezegd ik bestel nooit ergens anders!

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed van smaak.

, 18-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik kan niet beoordelen want de bestelling is niet geleverd

Reactie van Mamma Mia:Er is dan iets fout gegaan met de website. We hebben geen bestelling ontvangen.Dit hebben wij nog niet eerder gehad. Onze excuses hiervoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat ik op deze manier bestelde, maar het is mij prima bevallen.

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten en zeer snelle en correcte bezorging

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- Erg natte bodem - Lang gewacht

, 01-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zijn nog nooit zo lekker geweest! Heerlijk gegeten!

, 29-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

makkelijk en snel

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

????

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza is goed lekker warm ,en op tijd bezorgd.Ik ben te vreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas wordt de opmerking niet gelezen! Geen ui is voor iemand met een allergie een probleem als je er dan toch ui op doet. De bezorging was snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bolognesesaus was veel te dun, dus het was niet te vreten.

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete Italiaan. Het eten smaakt heerlijk. prima bezorging. Aanrader!

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd????

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top weer. Lekker...en snel.

, 18-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer helemaal tevreden met een geweldige pizza

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed van smaak en kwaliteit. Op tijd bezorgd. Jammer van het ontbreken van dat beloofde gratis blikje frisdrank bij online bestelling :( daarom een ster minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, goede temperatuur, bestelling was compleet.

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd!

, 20-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het naar onze smaak veeeeel te pittig "heet". Was jammer

, 18-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had er duidelijk bij vermeld,ZONDER CHAMPIGNONS,helaas is dit niet opgemerkt.

, 13-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. Zeer snelle bezorging en t eten is goed warm. Alleen jammer dat je nog niet met MasterCard kunt betalen

, 11-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super chille pizza. Puike tent. Geen gedoe. Waarom lees je mijn review nu nog en ben je niet een pizza aan het bestellen?

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was vlot ter plaatse. Portie ruim voldoend en smakelijk

, 30-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online bestellen gaat prima, maar vanavond was de tweede keer dat er niet is gekeken naar de gewenste bezorgtijd.

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta en pizza besteld. Komt goed warm/heet aan ! De lekkerste pasta van enschede !

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pasta van enschede. Goed heet bij aankomst!

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een lekker pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb heerlijk gegeten, niets op aan te merken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Zoals altijd

, 18-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ja supper geen turk die probeert wat te maken maar echte itali eten aanrader

, 10-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de tweede keer al dat alles onder de lasange zat. eerste keer niks van gezegd nu niet aangenomen. gebeld met mama Mia. eerst mijn dochter werdt zo opgehangen na klacht te horen.ik zelf terug gebeld meneer dacht dat het gesprek al ten einde was. gezegd dat het eten super was maar dat dit niet kan.hij gaf aan bezorger was te hard over drempels gegaan. uiteindelijk alles netjes opnieuw bezorgd en heerlijk gegeten.maat geen excuus van sorry voor het ongemak iets meer luisteren als iemand een klacht heeft zodat je nog beter kunt worden . verder uitstekend eten

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker echt ital geen turk aanrader

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn: prima kwaliteit en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk, zoals altijd!

, 27-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat top smaak etc vooral de spaghetti alleen op de pizza's shoarma zaten helaas heel veel harde vet stukken vd shoarma.

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een spaghetti carbonara besteld nou het was het smaakloos sorry en dat voor een echte Italiaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goed warm bij bezorging

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kwam terug om m'n gratis blikje cola te brengen, service!

, 28-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren halen we zelf op bij Mama Mia maar sinds er via Thuisbezorgd en via de eigen website kan worden besteld helaas 2 slechte ervaringen. 2x te laat; 40 en 20 minuten. En de kwaliteit is veel minder, aangebrande champignons, slecht doorgekookte pasta. En de verkeerde pizza. Jammer, geen positieve ervaring.

, 07-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima pizza en snel bezorgd