Reviews from Mamma Mia Enschede

Recent reviews

5.0
Dave Banninga
Yesterday

Altijd goed!

Marco
24 November 2022
F.J. te K
21 November 2022

Smaakte prima, zoals altijd, was alleen wel wat aan de late kant!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R.
20 November 2022

Wederom prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M Holtslag
11 November 2022

Smaakte lekker !

Sandra Keupink
7 November 2022

De smaak was goed maar ik had macaroni besteld en ik kreeg penne, waar ik niet zo gek op ben, jammer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Huizinga
6 November 2022

We kregen helaas een verkeerde Pizza. Niet wat we besteld hadden. Helaas hadden we de pizza al aangesneden daarom geen contact opgenomen met mama mia.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Heins
6 November 2022

Het was weer heerlijk.

Bert
6 November 2022

Voor eerste keer besteld: spaghetti mamma Mia, ben niet onder de indruk, weinig en matige saus. Misschien teveel gewend aan Honig saus. Zal later nog eens pizza bestellen.

Stephan
3 November 2022
Schulten
30 October 2022

Prima kwaliteit en warm! Goed gedaan!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anita Rotting
30 October 2022

Helaas zat er kaas op de pizza doner terwijl er speciaal vermeld staat dat er geen kaas op zit

Wieteke
29 October 2022

Al het eten was heerlijk! Pizza was wel lauw maar alsnog heel lekker :) bezorger was de knoflooksaus vergeten bij het brood maar later met een blikje cola erbij nog afgeleverd.

Rijkschroeff
28 October 2022
Stefan
28 October 2022
WimvH
23 October 2022

Twee lekkere pasta's (Garibaldi en Bolognese), pizza La Montanara, panini caldi met knoflooksaus en tomatensalade met ui/basilicum Goed van smaak, goed van temperatuur en ook nog redelijk op de aangegeven tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

SFG
22 October 2022

Kaas is niet zoals het hoort op een pizza, te lang in de oven, helemaal hard !

Marloes
19 October 2022

Jammer, pizza was droog en lauw. Niet van mamma mia gewend. Bezorging was prima!

Dave
17 October 2022
Marieke
15 October 2022
Stefan
14 October 2022

Bezorging duurde wat langer, pizza was daardoor niet zo heet. Smaak was erg goed.

Tom
9 October 2022

Altijd heerlijk, kwaliteit constant

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Perez
30 September 2022

Eten was prima 👌🏻, lekker en redelijk snel geleverd

Charlot
29 September 2022
Anneke
29 September 2022

Wederom heerlijke pasta en een super verse salade erbij gegeten.

Hans
21 September 2022
Jos Janssen
19 September 2022

Spaghetti carbonara uitstekend

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob
19 September 2022

Top Tent! Heerlijk gegeten!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
12 September 2022

Zeer smakelijke pizza gehad, lekker gekruid en goed gevuld. Goede prijs/kwaliteit. 👍🏻

Clau
12 September 2022

Prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ron
5 September 2022
Erik
5 September 2022

Kwaliteit prima, zoals we gewend zijn. Bezorging stipt op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

michiel
4 September 2022

Deze bestelling had wat meer aandacht nodig. Klopte helaas niet met wat we hadden besteld en de pizzas waren flink verbrand. Beetje jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stephan
1 September 2022
Clau
31 August 2022

Zoals altijd ok

Mekkelholt
29 August 2022

Het was heerlijk, vriendelijke bezorging en op tijd waardoor alles nog goed warm was. Jammer alleen dat de app niet werkt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stefan
29 August 2022
Harhuis
29 August 2022
Claudia
28 August 2022

Gewoon zoals het hoord super.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marja
27 August 2022

zo als altijd lekker

Sonja
27 August 2022
Renato
22 August 2022

Pizza bambino, bodem van cartoon en geen kaas, de pasta mix was een grote mislukking ,verbrand en papperig ,stukje stokbrood te oud, voor mij is dit de eerste en laatste keer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roy
21 August 2022
Lex
20 August 2022

De beste!

trudy mondria
20 August 2022

we hebben er van gesmult

Stefan
19 August 2022
te Koppele
18 August 2022

Het waren heeerlijke pizza,s (calzones) ,mooi op tijd

Bianca
7 August 2022

1e keer besteld heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar

Karla
4 August 2022

Heerlijke lasagne. Ook de kruidenboter was zalig. Helemaal top 👌🏻

Quinta
31 July 2022

Keurige vriendelijke bezorger, heerlijke pizza's die, zoals gevraagd, al in punten gesneden waren. De pizza Hawaï (met o.a. banaan(!!), champignon, ananas,..) was verrassend lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dennis Schallenberg
31 July 2022

Zeer snelle bezorging en warme bestelling. Daarnaast erg lekkere pizza’s en pasta’s

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
31 July 2022

Heerlijk gegeten Snelle service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
31 July 2022
Marco
29 July 2022
I. Heins
25 July 2022
Robert
24 July 2022

Als je een bestelling plaatst om op te halen om 18.10 uur, dan verwacht je dat het klaar staat. Helaas was dat niet het geval; ze konden de bestelling niet vinden! Géén bon, zeiden ze, terwijl alles digitaal bevestigd was. Dus wachten! Niet heel erg, maar ook niet professioneel. Volgende keer beter a.u.b. Groeten Robert

Busch
21 July 2022

Ga zo door!!

Ellwn
21 July 2022

Weer super lekker en bezorgd op de afgesproken tijd. Top

Bert stuivenberg
15 July 2022
Schonekamp
10 July 2022

Prima zo

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

dave
8 July 2022
Emma
4 July 2022

T was heerlijk ! 2x pizza Calzone , smaakt naar meer 😋

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Babette
4 July 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten. En.. snel bezorgd.

Hogt
1 July 2022

Goed gevulde en zeer smakelijke pizza.

Erwin
30 June 2022
Marieke
29 June 2022

Heerlijk eten en snelle vriendelijke bezorgers

Jaap Visser
27 June 2022

Zeer tevreden Tijd van bezorging via app

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique Van Der Tuin
25 June 2022

Heerlijk, goed warm en snel bezorgd.

Marja
25 June 2022
Heins
24 June 2022

Het was weer heerlijk!

Stephan
22 June 2022
Niels E
18 June 2022

De pizza’s waren van goede kwaliteit. De antipasti was lachwekkend. Italiaanse salami is gewoon cervelaatworst, parmaham is geen parmaham maar hollandse rouwe ham. Ik dacht dat Mamma Mia nog een van de weinige ECHTE italianen was. Maar dan hoor je trots te zijn op de Italiaanse producten en geen worst van stegeman serveren.

Verlaek
17 June 2022

Snelle bezorging, erg goed belegde lekkere pizza!!!

Marcel
17 June 2022
MG
13 June 2022

Top als altijd! Erg lekker en Precies op tijd geleverd…. En goed warm!

Stefan
10 June 2022

1 van de pizza’s klopte niet helemaal. Gebeurt zelden bij Mamma Mia. Even gebeld en probleem was zo opgelost. Zoals het hoort. Smaak was geweldig. Voor herhaling vatbaar uiteraard.

Marja
10 June 2022
Clau
9 June 2022

Was weer lekker

Alex Steenbreker
5 June 2022

Bezorging niet supersnel, maar kon ermee door. Belangrijkste: uitstekende pizza!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carma
4 June 2022
Marja
4 June 2022

snelle bezorging en heerlijk gesmaakt, dank jullie wel!

Marja
28 May 2022
Nel Niehorster
26 May 2022

Ik vond het heerlijk en meer dan voldoende.

Erik
26 May 2022
Heins
22 May 2022
Ciska
21 May 2022

Eerste keer, maar het was heerlijk!

Jos
21 May 2022

Zoals altijd super lekker 👍

A.ter Beek
20 May 2022

Keurig op tijd. En nog warm

Bert stuivenberg
20 May 2022

Mama mia wat was het weer lekker😁

Leijssenaar
18 May 2022
Tinus
16 May 2022

Pizza was ok. Levering 10 min. eerder dan gepland Voor mij mag de bodem iets krokanter (eet wat makkelijker uit de hand 😀)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lian
5 May 2022

Perfect

Claudia
4 May 2022

Heerlijke en warme pizza's!

Ceecee
4 May 2022

Snel, netjes en superlekker

trudy mondria
2 May 2022

de pizza s zijn altijd heerlijk alleen ontbrak op de pizza la montanara de spaanse peper

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marja
29 April 2022

heerlijk gegeten

D.V.
29 April 2022

Pizza salami zoals die moet zijn. Compliment.

Ellen
27 April 2022

Was snel bezorgd. Vriendelijke bezorger en pizza was heerlijk.

Stephan
23 April 2022
Stefan
23 April 2022
A.Oldekamp
23 April 2022

Bestelling was prima op het brood na,dat was er niet bij.Ik heb gebeld en het werd direct na bezorgd.Pluim voor de goede service. Tot d3 volgende keer.

Anneke
21 April 2022

Heerlijk gegeten. De salade was echt vers. Goed gevuld en de spaghetti een grote portie met heerlijke verse groenten.

Winterkamp
8 April 2022
C.S.
5 April 2022

Om 18.45 uur een mail ontvangen dat de bestelling onderweg was maar het eten arriveerde om 19.20 uur. Bezorger was vriendelijk en sprak zijn excuses voor de vertraagde levering uit. Het eten was lauwwarm en moest eerst weer worden opgewarmd. Een pizza hadden we niet besteld. Die werd na mijn telefoontje binnen 10 minuten tegen de juiste pizza geruild. Uiteindelijk smaakte het lekker, maar de volgende keer ga ik het zelf ophalen.

J.keupink
3 April 2022

Smaakvolle pasta goede porties goed gevuld. Heerlijk! Aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra
3 April 2022

Super lekkere pizza’s! Het was een drukke zaterdagavond waardoor de pizza’s iets later kwamen dan was voorspeld, maar de bezorger was sympathiek en vrolijk en maakte daarmee alles goed.

Sven
31 March 2022

Al 25 jaar het adres voor pizza voor mij! Top!

B.M. Loman
24 March 2022

Wederom een héérlijk Pasta Gambarotta. Een klassieker!

Marja
20 March 2022

heeft heerlijk gesmaakt

Heins
17 March 2022

Het was weer heel smakelijk!

Arnold Steiger
13 March 2022

zoals altijd heel lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erwin
13 March 2022
M
12 March 2022
Anneke
10 March 2022

Wederom heerlijk gegeten. De pasta en salade waren echt lekker en de salade heerlijk vers. TOP

Bert stuivenberg
10 March 2022

Het eten was er super snel! Na bestelling binnen 25min Naast dat de pizza's goed warm waren, Waren deze ook nog eens super lekker!! Het was mijn eerste hier maar ik weet wel dat mijn pizza's vanaf nu hier weg komen.. Was

Marja
5 March 2022

heerlijk gegeten.

Hekman
5 March 2022

Lekker eten. De bezorging werd iets later, hiervan kreeg ik een belletje, wat ik zeer waardeer.

Arnold Steiger
3 March 2022

2 Calzone met vers. inhoud besteld. nog aan het doos nog aan de pizza te erkennen welke, welke is. Slecht

Stephan
3 March 2022

Prima: lekker / warm / keurig op tijd.

trudy mondria
26 February 2022

het was weer een over heerlijke pizza

Danny
25 February 2022

Zoals altijd; kwaliteit en bezoeging top!

Lian ter Borg
23 February 2022
Janny
23 February 2022
Clau
20 February 2022

Super en precies

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Claudia
16 February 2022

Heerlijke lasagna.

Emma Emot
16 February 2022

POW wat lekker 10+

Maaike
13 February 2022
Peter
12 February 2022

Om 1630 uur pizza’s besteld met de vraag of ze om 1815 uur bezorgd konden worden. Lijkt mij toch tijd genoeg. Om 1830 uur nog geen pizza’s. Na gebeld te hebben was het de drukte die als excuus werd gebruikt. Die drukte kwam ook terug in de kwaliteit van de pizza’s. Ver beneden maat. Bij één van de pizza’s zou er ham op moeten zitten, geen ham gezien, alleen veel te veel gehakt! Pizza was zeer slap en sompig. Veel te veel beleg. Gewoon niet lekker. Geen tweede keer daar.

Wendy
12 February 2022

Lekkere pizza's zoals altijd.

Anneke
10 February 2022

Wederom heerlijk gegeten. De lasagne was perfect en de tonijnsalade rijkelijk gevuld met tonijn en echt heerlijk vers. TOP

Erwin
6 February 2022

Snelle en vriendelijke bezorging, én heerlijke pizza's!

Heins
4 February 2022

Wat ik als opmerkingen heb geschreven is volgens mij niet goed begrepen. Toch waren de pizza s heerlijk.

Emma Emot
30 January 2022

Was weer heerlijk

A.A.M. Vermeulen
29 January 2022
Marianne Goris
27 January 2022

Heerlijke pizza’s, prima en vriendelijke service!

Emma Emot
26 January 2022

Heeeeeeeeerlijk 10+++++

R. Schreurs
22 January 2022

Heerlijke pizza’s

Pedro
20 January 2022

1 van de 2 pizza's was koud en alle toppings lagen er naast.

Emma Emot
19 January 2022

Na de zoveelste bestelling (en dat zegt eigenlijk al genoeg) was het weer heerlijk super vers / Zelfs knetter warm / authentiek en zeer snel bezorgd kon niet zo snel cash geld vinden voor een fooi dus die hou (meisje) nog te goed 👍 verderrrsss 10+

Marja
17 January 2022

heb heerlijk gegeten dank jullie wel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stephan
13 January 2022
Marcel Boerakker
9 January 2022

Heerlijke pizza’s !! En…..mooi op tijd gebracht..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anet
9 January 2022
Jolande Verlaek
8 January 2022

Heerlijk gegeten. Precies op tijd gebracht. Goed warm!

Emma Emot
5 January 2022

Super vers en snel bezorgd (was gewoon nog heet) en heerlijk gegeten, 3 gerechten en allemaal even smakelijk.. Thumbs up en tot de volgende bestelling

Arthur
2 January 2021

Heerlijk en ook snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique
31 December 2021

Zeer beleefde en vriendelijke bezorger en de pizza was een feestje,wens jullie allen een fijne jaarwisseling.

Gerdien
23 December 2021

Echt de lekkerste pasta s en pizza s. Altijd goed warm en op tijd 👍

TheProphecy
23 December 2021

Top! Zoals altijd!

Roy
23 December 2021

Zeer matig, pizza was koud en de topping karig. Niet voor herhaling

Mees de Jonge
18 December 2021

Heerlijke pizza en snel bezorgd

I. Heins
18 December 2021
Marcel
5 December 2021
Vink / Van der Kooij
3 December 2021
Ellen
29 November 2021
Roelof
28 November 2021
Rob
19 November 2021

Heerlijke pizza’s

Marja
18 November 2021
Marcel
17 November 2021
Petra
15 November 2021

Altijd goede service en kwaliteit . Bezorging op tijd . Mijn favoriet .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Perez
13 November 2021

Netjes op tijd , eten was prima 👌🏻

RM
12 November 2021
De gier
12 November 2021

Geweldig lekker…. Lekkerder kan niet ..!!!

Ineke Mensink
9 November 2021

Altijd perfect in orde en heerlijk eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
7 November 2021

Heerlijke pizza Echt italiaans Super kwaliteit Heb ervan genoten. Bezorging op afgesproken tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lyam K
7 November 2021

Top!!

Marja
5 November 2021
Peter
5 November 2021

Al vele jaren bestel ik bij Mamma Mia en dat zegt eigenlijk al genoeg. Snelle levering en het bestelde is altijd lekker en nog goed op temperatuur, in ieder geval nooit lauw. Helaas had ik vandaag een mindere ervaring. 3 Pizza’s besteld, waarvan 1 zoals we gewend zijn, de 2de was op het randje, al aardig donkerbruin maar nog oke. De 3de was op veel plekken zwart en verbrand en zo smaakte hij ook. Zou ik zelf nooit naar een klant verstuurd hebben maar kan gebeuren. Blijf ook onze favoriete pizzera. Wilde toch even dit minpuntje aanstippen.

Peter van Montfoort
1 November 2021

Snel en goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Irma
31 October 2021
Marja
30 October 2021

super snel bezorgd, heerlijk gegeten.

Paul
29 October 2021

Weer 2 prima pizza’s, met een heerlijke basis tomatensaus en lekkere verse toppings. Netjes op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger, en zeer belangrijk: warm.

Jacqueline
29 October 2021

Lekkere pizza, goed gevuld. Keurig op tijd bezorgd en de pizza was lekker warm.

Anneke
29 October 2021

Wederom heerlijk gegeten. De bestelling precies op tijd gebracht. Voor herhaling vatbaar.

Lian
25 October 2021

Perfect!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jet
24 October 2021

Levering netjes op de afgesproken tijd . Zoals altijd heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miriam
24 October 2021

Zoals altijd super !

Raf
23 October 2021

De Piatto misto en de Tagliatelle al salmone waren lekker, maar de Tagliatelle Ercolano vonden we beetje te droog. De bezorging was top en het eten goed warm. Mvrgr

Irma
13 October 2021
I. Heins
10 October 2021
M.
10 October 2021

Uitstekend!

Cleo
9 October 2021
Vermeulen
9 October 2021
Debby Achten
8 October 2021
Meriël
8 October 2021

Erg lekkere en warme pizza’s, snelle bezorging. Top!

Bert j
3 October 2021

Alles top

Sheryl
2 October 2021

Super!!

M Holtslag
2 October 2021

Het was weer prima voor elkaar! Eten was lekker en snelle bezorging 😀👍🏻

Quinta Clason
30 September 2021

Heerlijke pizza's; goed deeg, heerlijk beleg. Vriendelijke en keurige bezorger, goed op tijd zoals aangegeven. Smikkelen. Aanrader. Tip: vraag bij pizza's met "natte" groente (asperges, artisjok) of ze een extra karton in de doos doen, zodat de onderkant van de doos steviger blijft. Zeker handig als je niet heel dicht naast de pizzaria woont.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maurits
29 September 2021

Wij komen al jaren bij Mamma Mia en de kwaliteit van de pizza en pasta is gewoon super! Echt een aanrader als je lekker wilt eten.

marja
24 September 2021

heerlijk gegeten, dank je wel.

Anneke
24 September 2021

Heerlijke verse lasagne. Snel bezorgd. En makkelijk te bestellen. Voor herhaling vatbaar.

Ghita Limas
23 September 2021
RM
15 September 2021
J.keupink
12 September 2021

Goede porties, goed gevulde gerechten met heerlijke smaak. Altijd bezorging op de afgesproken tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Irma
11 September 2021
Anneke
10 September 2021

Wederom heerlijk gegeten. En de bezorging stipt om vijf uur zoals ik had gevraagd. Top.

Monica
10 September 2021

Helaas kreeg ik een pizza met ham ipv Margarita. Ik eet geen vlees, maar had geen tijd om op een andere pizza te wachten. Dus helaas kon ik niet dineren :(

Marjolein
8 September 2021

Was weer top!

Lian
22 August 2021

Perfect!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Astrid ten Cate
19 August 2021
Ilonka
18 August 2021

Top!!

marja
18 August 2021
Miriam
18 August 2021

Zoals altijd : heerlijk

Andy
15 August 2021

Altijd goede pizza’s en snel bezorgd!

Irma
7 August 2021

Gelukkig is de oude kwaliteit weer terug!

Stefan
29 July 2021

Lekker als altijd.

Babette
28 July 2021

Was zoals altijd heerlijk en snel bezorgd.

Stephan
25 July 2021
Stefan
21 July 2021
RM
19 July 2021
Annet
18 July 2021

Altijd zeer tevreden maar helaas was deze keer de lasagne koud.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Laura Leusman
17 July 2021

Ik weet niet wat hier mis is gegaan, maar dit was absoluut niet de kwaliteit die ik van jullie gewend ben. Mijn pizza was verre van gaar, een vieze zompige bodem, de pizza was belegd met grotendeels rauwe uien, er zat geen kaas op de pizza, qua ei was er alleen een piepklein ei-dooiertje te vinden, en er lag een flinke laag 'water' op de pizza, zelfs de bodem van de doos was verzadigd van vocht. Al met al een flinke teleurstelling, voorlopig even geen MammaMia meer voor mij..

Andy
17 July 2021

Was lekker, maar ze hadden de salami er vergeten op te doen waarvoor ik extra had betaald

Jan
17 July 2021

Het beleg lag in het midden van de pizza en de korst was wit en taai

Fran Veen
17 July 2021

Fantastico

Ilse
17 July 2021
Ilonka
16 July 2021

Super lekker!!!

I. Heins
4 July 2021
Carolien Bening
3 July 2021

Het was wederom weer heerlijk en keurig optijd

Geen naam
28 June 2021

Pizza carbonara was erg smakelijk en super snelle levering, ondanks de EK-drukte. De lasagna was wat oppervlakkig qua smaak, daar had iets meer afwisseling in mogen zitten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tom
27 June 2021

Blijft de lekkerste qua pizza's en pasta's!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nathasja
27 June 2021

Super vriendelijke bezorger, prima pizza en heerlijke pasta

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

F.J. te Koppele
25 June 2021
M.Cornelisse
21 June 2021
RM
19 June 2021

Het eten was heerlijk, en goed warm.

Stefan
4 June 2021
Ilonka
4 June 2021
Anneke
3 June 2021

Heerlijk gegeten, salade echt vers zoals het hoort. Lasagne ook overheerlijk en het brood lekker vers. Meer dan 5 sterren waard 👍

Irma
3 June 2021

Ik had besteltijd door gegeven maar daar is niet op gelet. Pizza kwam 1,5 uur eerder. En er was blijkbaar wat wild mee om gegaan. Het beleg was allemaal naar één kant geschoven. Teleurstellend. Normaal gesproken is het meestal goed

Renée Winters
2 June 2021

Zoals altijd top!

Robert
31 May 2021

Alles weer geweldig

Stephan
28 May 2021

Lekker, warm, keurig op tijd. Helemaal prima.

Stefan
25 May 2021
Sjoerd
24 May 2021

Prima bezorging, bodem was heel zacht en taai. Topping was wel heerlijk

Marco
22 May 2021
Judith
21 May 2021

Heerlijk!

Gert de Groot
21 May 2021

Zoals altijd alles ok; kwaliteit, snelle bezorging. Kortom top en al jaren de beste van Enschede!

Ineke
14 May 2021
Henk
14 May 2021
Mirjan
13 May 2021
GA Folkertsma
12 May 2021

Ik bestelde om 1700 voor afleveren om 1800. Om 1810 werd ik gebeld dat het later zou worden: 1835 stond de jongen aan de deur. Was niet zo handig. (Als een uur niet genoeg tijd is om een pizza te maken, geef dan niet de optie om 1800 te leveren.) De pizza's waren prima te eten.

Marja
8 May 2021

heel lekker gegeten

Peter
7 May 2021

Super lekkere pizza’a en pasta voor een zeer redelijke prijs. En ondanks de tijd die de bezorging nodig heeft waren ze super heet, dat vind ik persoonlijk het belangrijkste. Top

Tjalle
6 May 2021
Carbonara liefhebber
3 May 2021

Spaghetti Carbonara was wat flauwtjes. Maar beter dat dan te zout. Heb zelf knoflook en wat zout toegevoegd. Knoflookboter zou volgens website met echte roomboter zijn gemaakt. Die is er overheen gevlogen want dat had, hoewel redelijk smakelijk, niks te maken met roombotersmaak en structuur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E. te Enschede
3 May 2021

De bestelling voor ons familie feestje werd netjes op tijd bezorgd en het eten was lekker warm. De kwaliteit en smaak was weer voortreffelijk. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans
3 May 2021
Bertie
1 May 2021

Meer als 10 jaar geleden weer een bestelling gedaan. Nog altijd verrukkelijk en perfect. Ook snel bezorgd.

Erik
30 April 2021

Ik bestel redelijk vaak en ben altijd zeer tevreden over de kwaliteit (anders zou ik geen vaste klant zijn, toch?). Helaas, helaas moet ik deze keer toch aangeven minder tevreden te zijn: mijn Calzone was niet door en door warm. Jammer, want dan is een stukje 'eetplezier' weg. Toch is dit voor mij echt geen reden om niet meer te bestellen; ik ga ervan uit dat de volgende bestelling gewoon weer net zo goed is als mijn eerdere bestellingen.

Schallenberg
30 April 2021
Schonekamp
26 April 2021

Alles warm en lekker. Bestellen al jaren daar.

Marja
22 April 2021

heeft heerlijk gesmaakt, dank je wel.

Stef
16 April 2021
wehning
16 April 2021

de knoflookboter die bij mijn bestelling zat was compleet gesmolten de pastasaus zat overal waar het niet hoorde. en de bezorger was niet echt vriendelijk/spraakzaam eerder chagerijnig

Gabor
12 April 2021
De vos
11 April 2021
Anoniem
2 April 2021

Lekkere pasta’s gehad vandaag! tortellini Carbonara En tortellini ala bebe! Beiden smaakten zoals het hoort! Warm en snel bezorgd. Dank

Lb
31 March 2021
M.Boerakker
28 March 2021

De Pizza’s zouden klaar staan om 19.10uur. Ik was exact 19.08uur aanwezig. Thuis aangekomen waren de pizza’s toch koud. (Pizzeria naar huis = 5 minuten) Ik vermoed dat de pizza’s al enige tijd klaar hebben gelegen........ Jammer, gemiste kans van de Pizzeria!!

Roos Maters
27 March 2021

Super lekker, echt een van de beste van Enschede!! Op tijd bezorgd en top kwaliteit

Marja
26 March 2021

Zo wel de Panini Caldi als de pasta waren echt lekker. Een tevreden klant.

Monique
26 March 2021

Was weer een feestje en leuke enthousiaste bezorger👍👍👍

Irma
25 March 2021
PETER ROELOFSEN
19 March 2021

BEIDE UITSTEKEND.

Peet
18 March 2021

👍👍👍👍👍

Van der veen
14 March 2021

Perfect zeker de moeite waard