Beoordelingen van Mamma Mia Enschede

Recente recensies

5.0
R. Schreurs
22 januari 2022

Heerlijke pizza’s

Pedro
20 januari 2022

1 van de 2 pizza's was koud en alle toppings lagen er naast.

Emma Emot
19 januari 2022

Na de zoveelste bestelling (en dat zegt eigenlijk al genoeg) was het weer heerlijk super vers / Zelfs knetter warm / authentiek en zeer snel bezorgd kon niet zo snel cash geld vinden voor een fooi dus die hou (meisje) nog te goed 👍 verderrrsss 10+

Marja
17 januari 2022

heb heerlijk gegeten dank jullie wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephan
13 januari 2022
Marcel Boerakker
9 januari 2022

Heerlijke pizza’s !! En…..mooi op tijd gebracht..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anet
9 januari 2022
Jolande Verlaek
8 januari 2022

Heerlijk gegeten. Precies op tijd gebracht. Goed warm!

Emma Emot
5 januari 2022

Super vers en snel bezorgd (was gewoon nog heet) en heerlijk gegeten, 3 gerechten en allemaal even smakelijk.. Thumbs up en tot de volgende bestelling

Arthur
2 januari 2021

Heerlijk en ook snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
31 december 2021

Zeer beleefde en vriendelijke bezorger en de pizza was een feestje,wens jullie allen een fijne jaarwisseling.

Gerdien
23 december 2021

Echt de lekkerste pasta s en pizza s. Altijd goed warm en op tijd 👍

TheProphecy
23 december 2021

Top! Zoals altijd!

Roy
23 december 2021

Zeer matig, pizza was koud en de topping karig. Niet voor herhaling

Mees de Jonge
18 december 2021

Heerlijke pizza en snel bezorgd

I. Heins
18 december 2021
Marcel
5 december 2021
Vink / Van der Kooij
3 december 2021
Ellen
29 november 2021
Roelof
28 november 2021
Rob
19 november 2021

Heerlijke pizza’s

Marja
18 november 2021
Marcel
17 november 2021
Petra
15 november 2021

Altijd goede service en kwaliteit . Bezorging op tijd . Mijn favoriet .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Perez
13 november 2021

Netjes op tijd , eten was prima 👌🏻

RM
12 november 2021
De gier
12 november 2021

Geweldig lekker…. Lekkerder kan niet ..!!!

Ineke Mensink
9 november 2021

Altijd perfect in orde en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
7 november 2021

Heerlijke pizza Echt italiaans Super kwaliteit Heb ervan genoten. Bezorging op afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lyam K
7 november 2021

Top!!

Marja
5 november 2021
Peter
5 november 2021

Al vele jaren bestel ik bij Mamma Mia en dat zegt eigenlijk al genoeg. Snelle levering en het bestelde is altijd lekker en nog goed op temperatuur, in ieder geval nooit lauw. Helaas had ik vandaag een mindere ervaring. 3 Pizza’s besteld, waarvan 1 zoals we gewend zijn, de 2de was op het randje, al aardig donkerbruin maar nog oke. De 3de was op veel plekken zwart en verbrand en zo smaakte hij ook. Zou ik zelf nooit naar een klant verstuurd hebben maar kan gebeuren. Blijf ook onze favoriete pizzera. Wilde toch even dit minpuntje aanstippen.

Peter van Montfoort
1 november 2021

Snel en goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irma
31 oktober 2021
Marja
30 oktober 2021

super snel bezorgd, heerlijk gegeten.

Paul
29 oktober 2021

Weer 2 prima pizza’s, met een heerlijke basis tomatensaus en lekkere verse toppings. Netjes op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger, en zeer belangrijk: warm.

Jacqueline
29 oktober 2021

Lekkere pizza, goed gevuld. Keurig op tijd bezorgd en de pizza was lekker warm.

Anneke
29 oktober 2021

Wederom heerlijk gegeten. De bestelling precies op tijd gebracht. Voor herhaling vatbaar.

Lian
25 oktober 2021

Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jet
24 oktober 2021

Levering netjes op de afgesproken tijd . Zoals altijd heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miriam
24 oktober 2021

Zoals altijd super !

Raf
23 oktober 2021

De Piatto misto en de Tagliatelle al salmone waren lekker, maar de Tagliatelle Ercolano vonden we beetje te droog. De bezorging was top en het eten goed warm. Mvrgr

Irma
13 oktober 2021
I. Heins
10 oktober 2021
M.
10 oktober 2021

Uitstekend!

Cleo
9 oktober 2021
Vermeulen
9 oktober 2021
Debby Achten
8 oktober 2021
Meriël
8 oktober 2021

Erg lekkere en warme pizza’s, snelle bezorging. Top!

Bert j
3 oktober 2021

Alles top

Sheryl
2 oktober 2021

Super!!

M Holtslag
2 oktober 2021

Het was weer prima voor elkaar! Eten was lekker en snelle bezorging 😀👍🏻

Quinta Clason
30 september 2021

Heerlijke pizza's; goed deeg, heerlijk beleg. Vriendelijke en keurige bezorger, goed op tijd zoals aangegeven. Smikkelen. Aanrader. Tip: vraag bij pizza's met "natte" groente (asperges, artisjok) of ze een extra karton in de doos doen, zodat de onderkant van de doos steviger blijft. Zeker handig als je niet heel dicht naast de pizzaria woont.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurits
29 september 2021

Wij komen al jaren bij Mamma Mia en de kwaliteit van de pizza en pasta is gewoon super! Echt een aanrader als je lekker wilt eten.

marja
24 september 2021

heerlijk gegeten, dank je wel.

Anneke
24 september 2021

Heerlijke verse lasagne. Snel bezorgd. En makkelijk te bestellen. Voor herhaling vatbaar.

Ghita Limas
23 september 2021
RM
15 september 2021
J.keupink
12 september 2021

Goede porties, goed gevulde gerechten met heerlijke smaak. Altijd bezorging op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irma
11 september 2021
Anneke
10 september 2021

Wederom heerlijk gegeten. En de bezorging stipt om vijf uur zoals ik had gevraagd. Top.

Monica
10 september 2021

Helaas kreeg ik een pizza met ham ipv Margarita. Ik eet geen vlees, maar had geen tijd om op een andere pizza te wachten. Dus helaas kon ik niet dineren :(

Marjolein
8 september 2021

Was weer top!

Lian
22 augustus 2021

Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid ten Cate
19 augustus 2021
Ilonka
18 augustus 2021

Top!!

marja
18 augustus 2021
Miriam
18 augustus 2021

Zoals altijd : heerlijk

Andy
15 augustus 2021

Altijd goede pizza’s en snel bezorgd!

Irma
7 augustus 2021

Gelukkig is de oude kwaliteit weer terug!

Stefan
29 juli 2021

Lekker als altijd.

Babette
28 juli 2021

Was zoals altijd heerlijk en snel bezorgd.

Stephan
25 juli 2021
Stefan
21 juli 2021
RM
19 juli 2021
Annet
18 juli 2021

Altijd zeer tevreden maar helaas was deze keer de lasagne koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura Leusman
17 juli 2021

Ik weet niet wat hier mis is gegaan, maar dit was absoluut niet de kwaliteit die ik van jullie gewend ben. Mijn pizza was verre van gaar, een vieze zompige bodem, de pizza was belegd met grotendeels rauwe uien, er zat geen kaas op de pizza, qua ei was er alleen een piepklein ei-dooiertje te vinden, en er lag een flinke laag 'water' op de pizza, zelfs de bodem van de doos was verzadigd van vocht. Al met al een flinke teleurstelling, voorlopig even geen MammaMia meer voor mij..

Andy
17 juli 2021

Was lekker, maar ze hadden de salami er vergeten op te doen waarvoor ik extra had betaald

Jan
17 juli 2021

Het beleg lag in het midden van de pizza en de korst was wit en taai

Fran Veen
17 juli 2021

Fantastico

Ilse
17 juli 2021
Ilonka
16 juli 2021

Super lekker!!!

I. Heins
4 juli 2021
Carolien Bening
3 juli 2021

Het was wederom weer heerlijk en keurig optijd

Geen naam
28 juni 2021

Pizza carbonara was erg smakelijk en super snelle levering, ondanks de EK-drukte. De lasagna was wat oppervlakkig qua smaak, daar had iets meer afwisseling in mogen zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
27 juni 2021

Blijft de lekkerste qua pizza's en pasta's!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathasja
27 juni 2021

Super vriendelijke bezorger, prima pizza en heerlijke pasta

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F.J. te Koppele
25 juni 2021
M.Cornelisse
21 juni 2021
RM
19 juni 2021

Het eten was heerlijk, en goed warm.

Stefan
4 juni 2021
Ilonka
4 juni 2021
Anneke
3 juni 2021

Heerlijk gegeten, salade echt vers zoals het hoort. Lasagne ook overheerlijk en het brood lekker vers. Meer dan 5 sterren waard 👍

Irma
3 juni 2021

Ik had besteltijd door gegeven maar daar is niet op gelet. Pizza kwam 1,5 uur eerder. En er was blijkbaar wat wild mee om gegaan. Het beleg was allemaal naar één kant geschoven. Teleurstellend. Normaal gesproken is het meestal goed

Renée Winters
2 juni 2021

Zoals altijd top!

Robert
31 mei 2021

Alles weer geweldig

Stephan
28 mei 2021

Lekker, warm, keurig op tijd. Helemaal prima.

Stefan
25 mei 2021
Sjoerd
24 mei 2021

Prima bezorging, bodem was heel zacht en taai. Topping was wel heerlijk

Marco
22 mei 2021
Judith
21 mei 2021

Heerlijk!

Gert de Groot
21 mei 2021

Zoals altijd alles ok; kwaliteit, snelle bezorging. Kortom top en al jaren de beste van Enschede!

Ineke
14 mei 2021
Henk
14 mei 2021
Mirjan
13 mei 2021
GA Folkertsma
12 mei 2021

Ik bestelde om 1700 voor afleveren om 1800. Om 1810 werd ik gebeld dat het later zou worden: 1835 stond de jongen aan de deur. Was niet zo handig. (Als een uur niet genoeg tijd is om een pizza te maken, geef dan niet de optie om 1800 te leveren.) De pizza's waren prima te eten.

Marja
8 mei 2021

heel lekker gegeten

Peter
7 mei 2021

Super lekkere pizza’a en pasta voor een zeer redelijke prijs. En ondanks de tijd die de bezorging nodig heeft waren ze super heet, dat vind ik persoonlijk het belangrijkste. Top

Tjalle
6 mei 2021
Carbonara liefhebber
3 mei 2021

Spaghetti Carbonara was wat flauwtjes. Maar beter dat dan te zout. Heb zelf knoflook en wat zout toegevoegd. Knoflookboter zou volgens website met echte roomboter zijn gemaakt. Die is er overheen gevlogen want dat had, hoewel redelijk smakelijk, niks te maken met roombotersmaak en structuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. te Enschede
3 mei 2021

De bestelling voor ons familie feestje werd netjes op tijd bezorgd en het eten was lekker warm. De kwaliteit en smaak was weer voortreffelijk. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
3 mei 2021
Bertie
1 mei 2021

Meer als 10 jaar geleden weer een bestelling gedaan. Nog altijd verrukkelijk en perfect. Ook snel bezorgd.

Erik
30 april 2021

Ik bestel redelijk vaak en ben altijd zeer tevreden over de kwaliteit (anders zou ik geen vaste klant zijn, toch?). Helaas, helaas moet ik deze keer toch aangeven minder tevreden te zijn: mijn Calzone was niet door en door warm. Jammer, want dan is een stukje 'eetplezier' weg. Toch is dit voor mij echt geen reden om niet meer te bestellen; ik ga ervan uit dat de volgende bestelling gewoon weer net zo goed is als mijn eerdere bestellingen.

Schallenberg
30 april 2021
Schonekamp
26 april 2021

Alles warm en lekker. Bestellen al jaren daar.

Marja
22 april 2021

heeft heerlijk gesmaakt, dank je wel.

Stef
16 april 2021
wehning
16 april 2021

de knoflookboter die bij mijn bestelling zat was compleet gesmolten de pastasaus zat overal waar het niet hoorde. en de bezorger was niet echt vriendelijk/spraakzaam eerder chagerijnig

Gabor
12 april 2021
De vos
11 april 2021
Anoniem
2 april 2021

Lekkere pasta’s gehad vandaag! tortellini Carbonara En tortellini ala bebe! Beiden smaakten zoals het hoort! Warm en snel bezorgd. Dank

Lb
31 maart 2021
M.Boerakker
28 maart 2021

De Pizza’s zouden klaar staan om 19.10uur. Ik was exact 19.08uur aanwezig. Thuis aangekomen waren de pizza’s toch koud. (Pizzeria naar huis = 5 minuten) Ik vermoed dat de pizza’s al enige tijd klaar hebben gelegen........ Jammer, gemiste kans van de Pizzeria!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos Maters
27 maart 2021

Super lekker, echt een van de beste van Enschede!! Op tijd bezorgd en top kwaliteit

Marja
26 maart 2021

Zo wel de Panini Caldi als de pasta waren echt lekker. Een tevreden klant.

Monique
26 maart 2021

Was weer een feestje en leuke enthousiaste bezorger👍👍👍

Irma
25 maart 2021
PETER ROELOFSEN
19 maart 2021

BEIDE UITSTEKEND.

Peet
18 maart 2021

👍👍👍👍👍

Van der veen
14 maart 2021

Perfect zeker de moeite waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.keupink
14 maart 2021

Heerlijke pizza, goed gevuld. Lekkere pasta, goed op smaak en goed gevuld. Bezorging was precies op tijd en vriendelijk.

xxx
10 maart 2021

Altijd een goede kwaliteit!

Anita
7 maart 2021

Het vlees van de Griek was met erg veel vet eraan moest de held weggooien erg jammer

Gerald
6 maart 2021

Heerlijk!!

Stephan
4 maart 2021

Prima. Keurig op tijd, lekker en warm.

Robert
3 maart 2021

De Bebe was deze keer van uitzonderlijk goede kwaliteit

Ruben steffens
2 maart 2021
Renée
25 februari 2021

Snelle bezorging daardoor pizza's nog heet heerlijk

Jeanette Boer
18 februari 2021

Heerlijke calzone en pizza gehad. Snelle service.

Vroon
17 februari 2021
Nuninga
6 februari 2021
Jan
3 februari 2021
MD
31 januari 2021

Zoals altijd weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
31 januari 2021

Heerlijke pizza’s, bezorging is top!

Marja
29 januari 2021

snelle bezorging heeft heerlijk gesmaakt

Loes
25 januari 2021

Wij hebben heerlijk gegeten! Het eten komt goed en warm over 👍🏻! Ook op de tijd bezorgd ! Een echte aanrader. Mamma Mia is " TOP " !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Wessels
18 januari 2021

Zo als altijd, prima gerechten en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniël
18 januari 2021
Gert de Groot
17 januari 2021

Snelle bezorging! Top eten!

Jet
16 januari 2021

Zoals altijd prima!!!!!

Erik
16 januari 2021

Lekker als altijd, en op tijd. Prima, dus!

Marja
14 januari 2021

erg lekker, snel bezorgt, tevreden

Lian.
11 januari 2021
Angela
10 januari 2021

Top en super dat het geleverd is op het adres die ik bij notities aangaf Dankjewel!

A. ten Cate
10 januari 2021
Jos
8 januari 2021

Smaakt heerlijk

Hans
6 januari 2021

Prima pizza en exact op tijd!

Coen Weber
2 januari 2020
Marwin
1 januari 2020

Heerlijke pizza's, as always

Tom
1 januari 2020

Ook vandaag snel geleverd en prima kwaliteit

Paul Ebenau
30 december 2020

Zoals we altijd van jullie gewend zijn 👌

Monique
28 december 2020

Had gisteren een bestelling geplaatst maar er kwam niets even gebeld met jullie maar gesloten fooi lag al netjes op een schoteltje maar helaas ook had ik al afgerekend maar ik neem aan dat dit keurig opgelost gaat worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerdien
18 december 2020

De lekkerste pizza ,s goed warm

Martijn
13 december 2020

Makkelijk bestellen, op tijd geleverd en lekkere pizza's.

Jonkers
12 december 2020

In 1 woord Heerlijk! Net als altijd.

De Vos
12 december 2020

Gewoon supergoed zoals altijd

BB
11 december 2020

Altijd perfect!

van Dijk
6 december 2020

Zoals altijd zeer smaakvol en van goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Han
5 december 2020

Pizza was niet meer warm

jacqueline
29 november 2020

weer heerlijk gegeten. pizza goed belegd en heerlijke spaghetti. erg netjes dat we gebeld werden dat het ietsjes later werd ivm drukte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.keupink
29 november 2020

goede porties, goede smaak, goed gevuld. Prima kwaliteit. Vriendelijke bezorger, denkt mee wat betreft voorkomen contact.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Vos
20 november 2020
Yvonne
16 november 2020

Heerlijke pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H kasper
16 november 2020

Niet helemaal vers meer maar nog prima te eten

Van dijk
15 november 2020

Heerlijke pasta's en pizza's

Wendy
13 november 2020

Saus was nogal waterig

Sandra Leijssenaar
10 november 2020

Heerlijke knapperige pizza met dunne bodem! En zelfs nog heet! Top👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja Brouwer
8 november 2020

De pizza's waren heerlijk, waren ook nog goed warm. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephan
6 november 2020

Ietjes te zwart op de bodem, maar verder zoals altijd: lekker, warm, keurig op tijd en een vriendelijke bezorger.

Marcel
2 november 2020
brigitta
31 oktober 2020

mamma mia is zoals altijd gewoon goed

Wessels
30 oktober 2020

Prima pizza en heerlijke lasagne, altijd goed!

A.a
25 oktober 2020

Na 1.5 uur eindelijk een koude pizza, lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arwen
23 oktober 2020

De cola zero was over datum, niet netjes! bij de pizza had ik verwacht dat er verse ananas op zou zitten dit was helaas niet het geval, maar smaakte wel oké

Renée
23 oktober 2020

Was weer prima en nog goed warm

Irma
18 oktober 2020
Sander
15 oktober 2020

Pizza was niet warm meer. Jammer, maar pas de eerste keer in een flinke lange rij door de jaren heen.

De vos
14 oktober 2020
René
12 oktober 2020

Soepel bestel proces en werd snel bezorgt. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

lo spagnolo
11 oktober 2020

buonissimo come sempre

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maud
11 oktober 2020

Bezorging pas prima en snel. Pizza’s waren erg zout, ik hou van zout maar dit was wel erg zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
11 oktober 2020

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
7 oktober 2020

Snel bezorgd en overheerlijk lekker.

FJ
5 oktober 2020

Heerlijk en prima op tijd. Leuke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
4 oktober 2020

Al drie keer een verkeerde pizza ontvangen, dit was voorlopig de laatste bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
1 oktober 2020

lekker en snel!

Da
1 oktober 2020

Het duurde vrij lang voordat de pizza's bezorgd waren, maar het was het wachten waard, want ze waren erg lekker!

Yvonne Franken
28 september 2020

Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
26 september 2020

Zoals altijd Top!!

van dijk
26 september 2020

heerlijk gegeten. zeer smaakvolle pizza's en pasta prima op tijd

Christianne
18 september 2020
Marco
17 september 2020
Trudy
13 september 2020

Lekkere en goedgevulde pizza's

Angela
13 september 2020

Niet wat we gewend waren de saus vd pizzas smaakte flauw en net of er iets mistte,ook waren sommige randen wat zwart helaas. Heel jammer want normaal zijn het top pizzas

Van Dijk
10 september 2020

Zeer goede kwaliteit prijs

De Groot
6 september 2020

Lekker eten, snel bezorgd!

Henk nuis
3 september 2020

altijd goed

Stefan
29 augustus 2020
Marja
28 augustus 2020

vind het heel jammer dat een kwart van de pannini broodjes verbrand waren, daar door ook keihard. Heb ze weg moeten gooien. Ik hoop dat dit eenmalig is!

Jurre
24 augustus 2020

'panini caldi' brood & pizzabodem gemaakt van deeg zonder zout > helaas een flauwe hap, dit was eerder veel beter!

Vinke
23 augustus 2020

heerlijke pizza en lasagna.

Jan vd Vegte
22 augustus 2020

Ik ben al ettelijke jaren klant bij jullie . Kwaliteit en Bezorging altijd goed. Ben zeer tevreden. Succes ,Jan

Hardeman
17 augustus 2020

Ondanks de grote afstand, was het eten heel goed op temperatuur én heel smakelijk. Veder is de webomgeving écht fantastisch! Goed werk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
16 augustus 2020

Was weer lekker en super warm!

Irma
10 augustus 2020

Prima zoals altijd alleen ontbraken de mosselen dit keer. Was jammer maar verder was de pizza voldoende gevuld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
10 augustus 2020
Heins
8 augustus 2020
Karel
6 augustus 2020

Jammer dat je niet alleen een pizza kunt bestellen. Door het ingestelde minimumbedrag moest ik meer besteden dan ik wilde. Ik doe dit dus niet weer.

Wim
3 augustus 2020

Klaar op afgesproken tijd. Snel en makkelijk online besteld en betaald en alle 4 de pizza's waren heerlijk en ook royaal belegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
3 augustus 2020

Zeer goede en lekkere pizza’s maar voor het eerst een pizza shoarma gehaald. Vlees vd shoarma smaakte teveel naar kaneel. Volgende keer maar een andere pizza...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan
2 augustus 2020
Don Lomazzi
30 juli 2020

Buonissimo!

Stephan
27 juli 2020

Keurig op de gevraagde tijd, ook op zondagavond. En lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
20 juli 2020
Irma
16 juli 2020
Stephan
16 juli 2020

Lekker en keurig op de gevraagde tijd. Vriendelijke bezorger.

Roy
13 juli 2020

Na lange tijd weer eens een keer wat besteld en wederom geen klachten. Prima smaakvolle pizza funghi en een piatto misto.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FJ
13 juli 2020

super lekker, mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicolien
13 juli 2020

Den vis pizza is altijd fantastisch, maar elke keer als ik de mosselen eet, proef ik zand of harde schil. Dit keer ben ik vergeten ze eraf te halen dit verpest de pizza echt, terwijl de rest top is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
13 juli 2020
Vermeulen
11 juli 2020

Al jaren zeer tevreden over de pizza's van Mamma Mia. Nog steeds! Nu voor het eerst online besteld. Vervelend en ongebruikelijk dat er een toeslag wordt berekend voor betaling via iDeal of creditcard; zie https://www.consumentenbond.nl/online-kopen/betaaltoeslagen-bij-online-aankopen#no1.

Anoniem
6 juli 2020

Awishaan heeft me bedreigd met een pijl en boog, hierdoor werd ik gedwongen fooi te geven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
18 juni 2020

Was erg lekker. En wachttijd was niet lang. Top dus.

Wilma Peters
6 juni 2020
Heins
1 juni 2020

De Funghi al burroaglio was nogal smakeloos.

Stephan
30 mei 2020

Helemaal prima, zoals altijd.

Herman Slaghuis
30 mei 2020

Het was er snel. Lekker heet. En heerlijk

Judith
28 mei 2020

Heerlijke pizza’s, bezorging was prima op tijd.

Marjolein
26 mei 2020

De pizza was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T. H.
24 mei 2020

heerlijke pasta’s goede volle porties en eigen gemaakte saus ipv uit een potje.

Paul
22 mei 2020

De pizza was helaas iets minder smaakvol dan anders. De bezorging was ondanks de drukte van het moment prima.

Angela
18 mei 2020

Eten was goed zoals altijd! Alleen mistte bij de gyros schotel pita broodjes maar dit had ik er graag bijgehad. (Weet niet of dit erbij hoort?)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FJ
16 mei 2020

Top

Marja
12 mei 2020

heb heerlijk gegeten, dank je wel kok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
11 mei 2020

Goeie pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vleugels
9 mei 2020

HÉÉRLIJK!!!!!!!!!!

Janine
7 mei 2020

Altijd lekker! Op tijd! Aanrader

Sinie
6 mei 2020

Op tijd en nog lekker warm

Jan
4 mei 2020
Stephan
2 mei 2020

Helemaal prima. Lekker, warm en op tijd.

Anneke
1 mei 2020

Heerlijke pizza. Supersnel gebracht. Alsof de pizza net uit de oven kwam. Lekker warm gebracht. De jongen die hem bracht was ook heel vriendelijk.

Paul
30 april 2020
Erik
30 april 2020

Prima kwaliteit. Snel bezorgd.

Eva
26 april 2020

Het eten is altijd heerlijk!! Vind het alleen jammer dat jullie niet meer bezorgen in glanerbrug 😔

Koos
25 april 2020

Enige minpunt was dat de pizza Calzona, besteld met tonijn, geleverd werd zonder tonijn. Jammer.

Irma
23 april 2020

Prima, zoals altijd! Alleen heb ik geen paling op de pizza Mediterraneo gezien 😉

Peter
18 april 2020

Bestel hier al jaren. Super snel dus ook een heerlijke hete pizza

Mar
17 april 2020

Heerlijke pizza's .alleen ei op de pizza carbonara speciaal mocht wel iets minder rauw zijn

Marja
15 april 2020

beetje flauw, proefde weinig kaas.

Lomazzi
14 april 2020

Prima Pasta!

jos de gier
13 april 2020

we halen al jaren pizza's bij mama mia… nergens zo lekker als daar....super!

Anoniem
10 april 2020

Superlekkere pizza! Was al binnen 20 minuten bezorgd.

Monique
8 april 2020

Prima pizza en lekker warm op tafel. Zeer tevreden!

Hardeman
7 april 2020

Fantastische site; eten top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
5 april 2020

Top

Angela
5 april 2020

Alles was weer top !

Herwin
26 maart 2020

Ik heb gisteren Calzone di mama besteld en bij deze Calzone stond niet bij dat deze dubbelgeklapt was, dus was een beetje verbaast hierover . Er staat nog een Calzone op de kaart en daar staat het specifiek bij

Gert de Groot
25 maart 2020

Erg lekker, veel keuze en snelle bezorging!

Judith
19 maart 2020

Het smaakte heerlijk! Bezorger was ook vriendelijk en bestelling snel bezorgd!

Marcel
18 maart 2020

Zoals altijd super lekker en warm!

Loes
20 februari 2020

Wij hebben overheerlijk gegeten! Zeeft goede kwaliteit, altijd constant, goede service en het eten wordt altijd warm en optijd bezorgd ! Wij zijn allemaal zeer “ 😊 Happy met onze pizzeria Mammamia” Top.

Nici
15 februari 2020

Ik vindt het wel lekker

Marja
14 februari 2020

lekker

Marcel
14 februari 2020
Erwin
13 februari 2020
M. Jonkers
10 februari 2020

Super, zoals altijd eigenlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja
8 februari 2020